Водата спира в части от Люлин, Лагера и Банишора

OFFNews
19 декември 2018 в 05:19 | 1158 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради изграждане на канализация и подмяна на уличен водопровод на ул. „Балатон“ в жк „Люлин“ 9 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. наул. „Крим “ от бул. „Луи Пастьор“ до ул. „Поручик Коста Милев“, ул. „Илия Цанов“ №2 и 2А, бл. 983 вх. А, Б, В, Г, Д, бл. 984 вх. А, Б, В, Г, Д, бл. 986 вх. А, Б, В, Г, Д.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Житница“ в жк „Лагера“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. в района на ул. „Житница“ от ул. „Костенец“ до ул. „инж. Иван Иванов“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свищов“ в жк „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 ч. на ул. „Свищов“, ул. „Яворова чука“, ул. „Враня“, ул. „Опълченска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !