Водата спира в части от Св. Троица, Красна поляна и Факултета

OFFNews
05 февруари 2019 в 05:37 | 921 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на уличен водопровод на ул. „Суходолска“ в кв. „Факултета“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на кв. „Факултета“ - по ул „Дръстер“ от ул.“Суходолска“ до бул.“Възресение“, ул.“Стрезимировци“, по ул.“Суходолска“ от ул.“Дръстер“ до ул.“Западна“, кв.“Красна поляна“- бл.11,120, ул.“Перуника“, по ул.“Ришки проход“ от бул.“Възкресение“ до ул.“ Иван Гарванов“. 

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Галичник“ в „Света Троица“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“. 

Ремонт на стратегически водопровод на бул. „Цариградско шосе“ във вилна зона „Врана – Герман“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на Военно поделение, база „Хидрострой“. С понижено налягане на водата ще бъдат кв. „Ботунец“ и с. Горни Богров. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Няма коментари към тази новина !