Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Ахмед Доган: Никой не може да ме стресне

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 07 август 2020 в 20:45733997

Изявление на почетния председател на ДПС Ахмед Доган от 2009 година публикува днес партийната му централа във Фейсбук.

То е озаглавено: "д-р Ахмед Доган - философ по природа, либерал по душа и боец – демократ по характер". Речта е от 12 декември 2009 г. и в публикувания от нея откъс се казва:

"Пътят продължава и, може би, най-трудното тепърва предстои.

В проекта за развитие на ДПС не беше заложено утвърждаването му като лидерска партия. Но, за съжаление, това е политически факт. Никога не съм си представял дори, че само с едно изкарано от контекста изречение ще променя парламентарния вот на други партии.

Като лидер на ДПС се превърнах в политически гръмоотвод на всички негативни явления и процеси в страната. Когато кажа нещо съм виновен по правило, когато мълча, съм още по-виновен. А основната тенденция от последните две години е, че лидерът на ДПС следва да бъде виновен за целия преход.

Хора, които продадоха и разграбиха държавата искат да си измият ръцете с ДПС и неговия лидер. Всички знаете, че съм философ по природа, либерал по душа и боец – демократ по характер. И никой не може да ме стресне.

И в този ред на мисли, пред мен стои много важен казус: или аз съм априори неудобен за всички режими, или мишоците в политическата система са твърде много, както и в живота.

Идеята за ДПС е двадесет и пет години от живота ми и не съжалявам, че го създадох и му се отдадох. Напротив, осъзнах, че принципите на идентичността имат силата на природен закон, за което ви благодаря".

Публикацията е направена в разгара на мащабни и разрастващи се едномесечни протести, провокирани от две събития: неуспешния опит за дебаркиране на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов на плажа в Росенец - където се намира лятна резиденция на Доган, и прокурорската акция в президенската институция.

Иванов бе изблъскан обратно във водата от гардове на НСО. Територията на държавния плаж се оказа недостъпна за български граждани. Достъпът до мястото препречваше и бариера, сложена незаконно на общински път.

Речта на Доган ни бе напомнена в деня, когато стана ясно, че са задействани процедурите за актуване на ивицата в парк "Росенец" като плаж. В действащата специализирана и кадастрална карта територията е определена като земеделска земя. Инициирана е процедурата по изменение на документите. Сезирана е Агенцията по геодезия, която трябва да извърши заснемане на имота и да се изготви нова специализирана карта за плаж. След това МТ ще изпрати искане към регионалното ведомство за издаване на акт за държавна собственост.
Диди

Рейтинг : 5014

31.08 2020 в 15:06 7
+ 0
- 0
По филосафски, ама малко на ангро. Добре е да се върнеш към оня лош спомен, когато с празен писолет над главата ти един копалдак реши да те "стресне". Ти не само се стресна, което философски погледнато е нормална реакция, ами направи и три такли на подиума. Така че спести я тази приказка за "стряскането". И Бог даже се е стряскал от мръсотиите на земните обитатели, когато е решил да прати сина си да оправя нашия грешен свят.
Крушата

Рейтинг : 7773

09.08 2020 в 19:50 6
+ 0
- 0
Ха ха ха!
Сякаш не видяхме всички преди 7 години как си глътна езика като ти извадиха едно нищо и никакво газово пищовче :D :D :D
То Доган заплашва ли го някой! И сериозно някай и някога да го е заплашвал!
Та нали още преди години бе обявен за "свещената крава" на етническия мир в България!!!
гоуемио

Рейтинг : 400

09.08 2020 в 11:33 5
+ 0
- 0
Доносниците на ДС са известни със смелостта си!
Toni2019

Рейтинг : 1811

08.08 2020 в 00:20 4
+ 1
- 0
Господарят на българите. Управлява България вече 19 години. Пред неговото дебело прасенце всички институции коленичат.
Пакоджет

Рейтинг : 1328

07.08 2020 в 22:21 3
+ 11
- 0
Хидронженерният льотчик на чинии пак е употребил стимуланти.
Сложете го на комина на ТЕЦ Варна, палете, и да излита към дименсията на газовата реалност.
elbarbudo

Рейтинг : 7446

07.08 2020 в 21:38 2
+ 18
- 0
На шише уиски и мен никой не може да ме стресне. Наздраве меди.
Egocentric Eccentric

Рейтинг : 1900

07.08 2020 в 21:22 1
+ 3
- 0
Отворил е портала към морфичния резонанс. Не се е*ава!
Още от : Политика
Ден 78: Изненада - яйца и за ДПС
24 септември 2020 в 21:152
26 септември 2020
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.